Selamlar dostlar ben yel, uzun zaman oldu forum kültüründen uzak duralı ama bir hayli özlemişim. Gezinirken buldum ve dikkatimi çekti güzel işler yapıyorsunuz. Forum kültürünün kötü yönde bitmemesi hoşuma gitti. İyi forumlar.
Rica ederim hoş geldin genel olarak bizde bu kültürün bitmemesini planlıyoruz bu yüzden burayı elimizden geldiğince yeni projeler ile ayaklandırmaya çalışıyoruzSelamlar dostlar ben yel, uzun zaman oldu forum kültüründen uzak duralı ama bir hayli özlemişim. Gezinirken buldum ve dikkatimi çekti güzel işler yapıyorsunuz. Forum kültürünün kötü yönde bitmemesi hoşuma gitti. İyi forumlar.
Öğrenmenin en iyi yolu öğretmektir. Kolay gelsin sana. Müsaitliğimde konular paylaşırım hepimiz yararlanalım.Rica ederim hoş geldin genel olarak bizde bu kültürün bitmemesini planlıyoruz bu yüzden burayı elimizden geldiğince yeni projeler ile ayaklandırmaya çalışıyoruz
Çok memnun kalırız hocam elimizden geldiğince bizde konu paylaşımı etkinlik vs yapıyoruz yakın zamanda planladığımız birkaç şey mevcut onunla birlikte inşallah sayımız artıcakÖğrenmenin en iyi yolu öğretmektir. Kolay gelsin sana. Müsaitliğimde konular paylaşırım hepimiz yararlanalım.
Desteğiniz ve düşünceleriniz için teşekkürler 🙂Öğrenmenin en iyi yolu öğretmektir. Kolay gelsin sana. Müsaitliğimde konular paylaşırım hepimiz yararlanalım.
Ben teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerimDesteğiniz ve düşünceleriniz için teşekkürler 🙂