Neler yeni

Yazılım Forum

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilecek, mevcut konulara yanıt gönderebilecek, itibar kazanabilecek, özel mesajlaşmaya erişebilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz! Bu hizmetlerimiz ise tamamen ücretsiz ve kurallara uyulduğu sürece sınırsızdır, o zaman ne bekliyorsunuz? Hadi, sizde aramıza katılın!

“Counter-Strike Mı, Yoksa Valorant Mı Daha Iyi?

Hadi değerlendirelim !

Counter Strike'ın artılarından ve eksilerinden bahsedelim:

Counter-Strike (özellikle CS2 veya CS:GO)

Artıları:
  • Kökleri sağlam: 20 yılı aşkın süredir sahnede. Oyun mekaniği çok rafine.
  • Gerçekçilik odaklı: Silah davranışları, geri tepme vs. daha gerçekçi.
  • Daha oturmuş rekabetçi sahne: E-spor dünyasında daha köklü bir yeri var.
  • Mod desteği: Steam Workshop üzerinden binlerce harita/mod.
Eksileri:
  • Yeni başlayanlar için zorlayıcı olabilir.
  • Grafik ve oynanış tarzı bazı oyunculara “eski” gelebilir.
  • Hala Türkiye'de aktif bir sunucusu yok.

Hadi Valorant'tan da bahsedelim!
Valorant:

Artıları:
  • Yetenek tabanlı ajanlar: Sadece aim değil, strateji ve yetenek kullanımı da önemli.
  • Daha renkli ve stilize grafikler: Özellikle genç oyuncular için çekici.
  • Riot Games’in desteği: Sürekli güncelleniyor, yeni ajanlar ve haritalar geliyor.
  • Sistem gereksinimleri düşük: Zayıf bilgisayarlarda bile akıcı çalışıyor.
Eksileri:
  • Yetenekler bazen "aim odaklılığı" bozabiliyor, CS tarzı oyunculara fazla "fantastik" gelebilir.
  • Bazı ajanlar çok güçlü gelebilir (dengelenmesi zaman alabilir).
Benim tercihim Valorant olucaktır cünkü CS'nin grafikleri,ping sorunları(Türkiye'de sunucu olmaması) gibi nedenler ve Valorant'ın grafikleri,oynanıs tarzı,karakter yetenekleri,stratejileri olsun benim daha cok hoşuma gidiyor tabi herkesin fikri farklı olabilir haliyle benim fikrim bu sizin yorumlarınızı bekliyorumm.

Ekli dosyalar

• IMG-20250128-WA0014.jpg
    IMG-20250128-WA0014.jpg
    93.1 KB · Görüntüleme: 30
Ben CS'ciyim. Yaşlı düşüncelerine sahip birisi olarak Valorant sadelikten uzak ve fazlasıyla fantastik, fazlasıyla renkli geliyor. Her ikisinide oynuyorum ama kesinlikle CS üzerinde daha fazla vakit geçiriyorum ve daha fazla keyif alıyorum. Geçmişte LOL şu anda da arada sırada mlbb giren birisi olarak bir sürü karakter ve her birinin özelliği sistemine alışığım ama bir FPS oyununda buna alışamadım pek
Aynı fikirdeyim ama Cs2'nin hem hileleri olsun hemde oyun içerisindeki kişilerin yaptıkları olsun dayanılmaz bir hale geldi. Oyunun kendi içerisindeki hatalardan bahsetmiyorum bile , ama cs mi valo mu desek yine cs'yi seçerim.

karirinSama

Yeni Üye
Valorant ve Cs yi araştirmada fln kullanmalari lazim bence bazi şeyleri çok guzel özetliyorlar, insan psikolojsinden tut GSYH in oranindaki değişimlerin insanlar uzerindeki etkisine kadar herşey bir iki maçta bulunuyor bence

Hadi değerlendirelim !

Artıları:
Eksileri:

Valorant:

Artıları:
  • Yetenek tabanlı ajanlar: Sadece aim değil, strateji ve yetenek kullanımı da önemli.
  • Riot Games’in desteği: Sürekli güncelleniyor, yeni ajanlar ve haritalar geliyor.
Eksileri:
  • Yetenekler bazen "aim odaklılığı" bozabiliyor, CS tarzı oyunculara fazla "fantastik" gelebilir.
Benim tercihim Valorant olucaktır cünkü CS'nin grafikleri,ping sorunları(Türkiye'de sunucu olmaması) gibi nedenler ve Valorant'ın grafikleri,oynanıs tarzı,karakter yetenekleri,stratejileri olsun benim daha cok hoşuma gidiyor tabi herkesin fikri farklı olabilir haliyle benim fikrim bu sizin yorumlarınızı bekliyorumm.
Bence her iki oyun da kendi alanlarında birer başyapıt. Fakat kitle bakımından Valorant biraz daha kız ve çocuk kitleye hitap ederken CS erkek ve büyük kitleye hitap ediyor. Bunun en büyük sebebi renkler. Valorant daha renkli bir oyun CS ise daha gerçekci ve ham FPS oyunu.

Her ne kadar Valorant hem hile konusunda hem de sunucu konusunda daha cazip gelse de ben de geleneklerine bağlı biri olarak CS'yi tercih ediyorum.

CodistBro

Yeni Üye

Hadi değerlendirelim !

Artıları:
Eksileri:

Valorant:

Artıları:
Eksileri:
Bence Valo daha iyi CS bir türlü sevemedim Valo daha çeşitli geliyor bana (mermilerin asla istediğiniz yere gitmediğini saymazsak .d)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6

Bu web sitenin performansı Hazal Host tarafından sağlanmaktadır.

YazilimForum.com.tr internet sitesi, 5651 sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının (m) bendi ve aynı Kanun’un 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı konumundadır. Sitede yer alan içerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır.

YazilimForum.com.tr, kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklerin doğruluğunu, güncelliğini veya hukuka uygunluğunu garanti etmez ve içeriklerin kontrolü veya araştırılması ile yükümlü değildir. Kullanıcılar, paylaştıkları içeriklerden tamamen kendileri sorumludur.

Hukuka aykırı içerikleri fark ettiğinizde lütfen bize bildirin: lydexcoding@gmail.com

Sitemiz, kullanıcıların paylaştığı içerik ve bilgileri 6698 sayılı KVKK kapsamında işlemektedir. Kullanıcılar, kişisel verileriyle ilgili haklarını KVKK Politikası sayfasından inceleyebilir.

Sitede yer alan reklamlar veya üçüncü taraf bağlantılar için YazilimForum.com.tr herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

Sitemizi kullanarak Forum Kuralları’nı kabul etmiş sayılırsınız.

DMCA.com Protection Status Copyrighted.com Registered & Protected